Saturday, 7 April 2012

WTF ?

Awak , Ite nak mintak maap ! boleh ?
Awak tak payah la nak merajuk sebab ite suke sebok-II  hal private awak tu !
Awak sebenarnya ite dah suke awak !
Sebab tu la ite busy body pasal awak !
Mungkin bagi awak ite ni menjengkelkan ! :(
Raidi Ite suke awak !
Ya , Ite tau awak tak akan accept Ite lagi !
Ite jealous bila awak dah ade gf Raidi ! :3
Raidi ite tau , awak dah bencikan ite !
Ite dah mintak maap at awak , tapi awak tak balas chat ite ..
Ite rasa sangat sedih :(
Ite harap awak bahagia dngn gf awak !
Love you Forever !

Friday, 6 April 2012

Lagi Sekali ?

Please la wei ! kau jangan la sambung perangai kau nie !
Aku tak paham la !  Tadi elok je kau !  Tapi , skunk kau dah sambung balek perangai kau yang annoying tu !  Sumpah annoying !  Kalau kau benci sangat at aku !
Nape tak ckp je ! Kau yang selalu buad mood aku hilang !   Argh ! Pegi Mampos ar !
Errr --'  Bodoh !

Thursday, 5 April 2012

So annoying ! :)

Ahahaha , Dulu kau baik je . Tapi , sekarang perangai macam 'Haram'
Why you so annoying ?!
ouh , mentang2 dah dapat gf baru. Tak nak layan terus .
Time aku ade boyfie aku layan kau !
ahaha , macam nie kau balas balik ?
Hampeh punya mamat ! Serious , kau memang annoying !

Tuesday, 3 April 2012

Sorry !

Sorry ! aku memang tak boleh nak terima kau !
Ya , mungkin bagi kau aku nie sombong ..
Engkau dah salah faham ! Sorry sekali lagi !
many girls is better pretty there ! So , kau please jngn ckp bende tu lagi ...
Kbye 

Monday, 2 April 2012

I'm So Sad !

I feel so sad ! who can make me laugh ?!
If you can I give you present !
I feel to died too !